Numis Network-mynter – hva er disse myntene verdt?

Av | februar 19, 2023

En av de første tingene folk spør når de lærer om Numis Network er myntene. De vil nesten umiddelbart vite hvor mye de er verdt og om de er overpriset eller ikke. Svaret på det overprisede spørsmålet er at Numis’ mynter er konkurransedyktig priset. Hvis du ikke tror det, skal jeg vise deg noen bevis. Hvis du går og skaffer deg en kopi av Money Magazine eller Forbes, vil du sannsynligvis finne noe reklame for andre numismatiske mynthandlere. Hvis du skulle sammenligne prisene på Numis Network-mynter til myntene de forhandlerne selger vil du finne at Numis-myntene faktisk er billigere. Du kan også gå over til ShopNBC.com deres priser er nesten identiske med Numis. Bare ved å gjøre noen grunnleggende undersøkelser vil du finne at myntene ikke er overpriset. Klart du kan finne dem billigere på eBay, men du kan finne et hvilket som helst nettverksmarkedsføringsprodukt på eBay for billigere enn det det selges til kunder og distributører for.

Mange er forvirret over om myntene er bullion, og hva forskjellen er mellom numismatiske mynter og bullion. Myntene som selges gjennom Numis er ikke bullion, de er numismatiske mynter – mer spesifikt er de MS70 numismatiske mynter, som er den høyeste karakteren mulig. Numismatiske mynter er samlemynter som er gradert av en profesjonell graderingstjeneste og innkapslet for beskyttelse. Den største fordelen med numismatiske mynter og MS70-mynter er at verdien ikke bare bestemmes av innholdet av edelt metall som gullmynter, men også på grunn av deres sjeldenhet, samlerbehov og tilstand.

For å demonstrere dette punktet, la oss sammenligne verdien av bullion med numismatiske mynter. For det første er prisen på en 2009 Silver American Eagle Bullion Coin verdt rundt $20 (spotprisen på sølv). Nå er en 2009 MS69 Silver American Eagle verdt omtrent $30. Det er bedre enn prisen på bullion, men ikke vesentlig mer. Ser vi på en 2009 MS70 Silver American Eagle, er verdien omtrent $125. Nå er det et stort hopp i pris, det er en verdiøkning på mer enn 400 %. Årsaken til dette er på grunn av tilstanden, sjeldenheten og samlerbehovet. Hvis vi tar det ett skritt videre og ser på en eldre mynt, en 1997 MS70 Silver American Eagle øker verdien igjen til rundt $500. Og det er ikke engang i nærheten av like verdifullt som en 1991 MS70 Silver Eagle, som er verdsatt til omtrent $34 500!

Numis Network spesialiserer seg på salg av moderne utstedte MS70-mynter som er gradert av kun de mest respekterte og pålitelige graderingstjenestene (dvs. ANACS, NGC og PCGS). Dette sikrer at myntene du mottar er av høyeste verdi og blir anerkjent som sådan. Numis Network-mynter kommer fra de ledende statlige myntene og inkluderer det kanadiske sølvlønnebladet, kinesisk sølvpanda, australsk koala og kookaburra, sølv Mexico Libertad, Silver Britannia og østerriksk gullfilharmonisk orkester.

Numis Network er så sikre på at myntene deres har konkurransedyktige priser at de samarbeidet med den ledende autoriteten og pioneren innen den graderte, moderne myntindustrien, Mr. Mike Mezack. Det er ingen måte Mike ville samarbeide med Numis Network hvis han ikke så verdien og muligheten Numis Network gir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *