Nybegynnerveiledningen for handel med kryptovaluta

Av | mars 5, 2023

Kryptovalutautveksling eller digital valutaveksling er en virksomhet som involverer utveksling av kryptovaluta med andre eiendeler som penger eller annen digital valuta. Det er en nettjeneste som tilbyr elektroniske transaksjoner i elektroniske skjemaer og innkrever provisjoner.

Enhver transaksjon eller operasjon på digital valutaveksling kan gjøres med debet- og kredittkort, postanvisning eller annen form for pengeoverføring. Denne artikkelen handler om de forskjellige kryptovalutabørsene som tilrettelegger for handel med kryptovaluta for nybegynnere og hva de tilbyr når det gjelder tilgjengelighet, brukervennlighet, sikkerhet, innskudds-/uttaksmetoder og gebyrer. Vi håper denne guiden til handel med kryptovaluta kan hjelpe deg med å komme i gang med kryptovalutabørser.

Coinbase/GDAX

Coinbase er en av de største kryptovalutabørsene med base i San Francisco, California. Den er tilgjengelig i 32 land og betjener for tiden mer enn 10 millioner kunder. Den ble lansert i 2012 og har et brukervennlig grensesnitt som gjør digital valutaveksling til en enkel oppgave for en ikke-teknisk person. Den er også tilgjengelig for både iOS og Android. Dessverre tilbyr ikke Coinbase cryptocurrency mining for nybegynnere og er kun en utveksling.

Per nå tilbyr den fire valutaer, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og Litecoin. Bytt digital valuta med amerikanske dollar, euro og britiske pund. Med minimale overføringsgebyrer har Coinbase aldri opplevd et sikkerhetsbrudd som gjør det til en perfekt plattform for digital valutaveksling. I tillegg til dette tilbyr Coinbase også en full avansert børs kalt GDAX. Den tilbyr mer avanserte funksjoner og andre og bedre handelspriser enn Coinbase.

Bitstempel

Bitstamp er en annen plattform som tilbyr digital valutaveksling. Det er relativt enkelt å bruke og tilbyr mer avanserte funksjoner gjennom TradeView. Bitstamp tilbyr mynter som Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash og rippel. Bytt digital valuta med amerikanske dollar og euro. Du kan øve på alle de nyeste teknikkene for handel med kryptovaluta på denne børsen.

Det tilbyr flate innskudd via bankoverføringer og aksepterer debet-/kredittkort. Den eneste ulempen med Bitstamp er kanskje de litt høye gebyrene og det faktum at det ble påført et sikkerhetsbrudd i løpet av sine 7 år. Imidlertid er det en av de mest pålitelige børsene. Den er tilgjengelig på både iOS og Android.

tvillinger

Gemini er et Storbritannia-basert selskap lansert i 2015 av Winklevoss-tvillingene. Den er tilgjengelig i få land som USA, Canada, Hong-Kong, Singapore og Sør-Korea. En av ulempene med denne plattformen er at den ikke er spesielt brukervennlig. Så nybegynnere anbefales ikke å bruke denne plattformen.

Den tilbyr to mynter og 1 FLAT mynt Bitcoin Cash, Ehtereum og amerikanske dollar. Gemini følger strenge protokoller når det kommer til sikkerhet og har fra og med 2018 ikke støtt på et eneste sikkerhetsbrudd, noe som gjør den til en av de sikreste og mest pålitelige digitale valutaplattformene. Det er imidlertid viktig å ha digitale valutainvesteringsstrategier før du begynner å handle.

Digitale haker

Digital tick er en moderne kryptobørs som har som mål å være en game changer i denne bransjen. De har implementert mange av de nyeste teknikkene som gjør det enkelt for alle å begynne å handle.

Den har en unik funksjon kalt Single Portfolio View som vil tillate tradere å se alle posisjonene de har i en enkelt portefølje. Det ville være enkelt for handelsmenn å ta informerte beslutninger om kryptovalutautveksling ved å bruke denne unike funksjonen. Den støtter også Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Dashcoin.

Kraken

Kraken er en av de eldste utvekslingsplattformene for kryptovaluta. Kraken ble lansert i 2011 og er den største børsen når det gjelder volum og likviditet for euro-handelspar. Tjener over hele verden, inkludert USA.

Kraken tilbyr en rekke mynter som Bitcoin Cash, Ethereum, Monero, Augur, Litecoin og mange flere. Den støtter også innskudd og uttak via bankoverføringer og kryptovalutaer. Med et ikke så vennlig brukergrensesnitt, lider det også av stabilitets- og ytelsesproblemer, men likevel er det en god plattform for kryptovalutautveksling.

Bitfinex

Bitfinex er den største utvekslingsplattformen for kryptovaluta. Lansert i 2012, har den et brukervennlig grensesnitt og tilbyr en rekke avanserte funksjoner som marginhandel, marginfinansiering, etc. Den er tilgjengelig for både iOS- og Android-plattformer. Den tilbyr BTC, BCH, ETH, LTC, IOTA, XMR og NEO.

I likhet med tidligere kryptovalutautvekslinger støtter den uttak med amerikanske dollar og euro via bankoverføringer. Bitfinex har lidd to sikkerhetsbrudd, hvorav det første var i mai 2015, noe som resulterte i et tap på $330 000. Og den andre, i august 2016, resulterte i et tap på 72 millioner dollar.

EtherDelta

EtherDelta er en desentralisert sentral som direkte støtter peer-to-peer-tilkobling. Det er veldig forskjellig fra kryptovaluta-utvekslingsplattformen diskutert ovenfor. Her holdes midler i en smart kontrakt på et Ethereum-nettverk som du alene er ansvarlig for å sette inn og ta ut fra. EtherDelta støtter for øyeblikket bare Ehtereum-baserte tokens.

EtherDelta har et ganske forvirrende grensesnitt som gjør det vanskelig for brukere å utføre kryptovaluta-utvekslingsoperasjoner. Ved en anledning prøvde noen å kjøpe 750 Kyber for 0,007 ETH hver, men endte opp med å kjøpe 0,007 KNC til 750 ETH.

konklusjon

Etter å ha sett på de forskjellige kryptovalutautvekslingsplattformene, kan vi trygt si at Coinbase og Bitstamp skiller seg ut for sine gode funksjoner som sikkerhet, brukervennlig grensesnitt, flere uttak/overføringsmetoder og mange flere.

Jeg vil ikke kalle dem perfekte, men jeg vil anbefale at det er den sikreste innsatsen du kan gjøre. Hver kryptovaluta-utvekslingsplattform er unik på sin måte og har fordeler og ulemper. Vi må bare velge den som passer våre behov. Vi håper denne veiledningen om grunnleggende handel og utveksling av kryptovaluta gir deg et forsprang på din reise med kryptovaluta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *