Øk pensjonisttilværelsen din ved å investere i kryptovaluta

Av | mars 27, 2023

Over hele verden har forventet levealder vokst med stormskritt. Sammenlignet med 1950-tallet har den skutt opp med 50 %, og sammenlignet med 1980-tallet har den økt med 30 %. Borte er tiden da firmasponsede pensjonsordninger alene var tilstrekkelig for å se ens gullalder på en avslappet og bekymringsløs måte.

I dag, mens andre utgifter som bolig, utdanning, helsetjenester og annet øker, opplever mange det stadig vanskeligere å spare til pensjonisttilværelsen.

Dessverre er den harde sannheten at folk i alle generasjoner, fra babyboomere til millennials, ikke sparer nok til pensjonisttilværelsen. Sparing er en av verdens mest undervurderte episke kriser.

«Pensionering er komplisert. Det er aldri for tidlig eller for sent å begynne å forberede seg til pensjonisttilværelsen.»

Dermed prøver folk alternative muligheter som gir dem høyere avkastning på kortere tid. Tradisjonelt var eiendom, private equity og risikovillig kapital ønsket. Nå har en ny og mer lønnsom tilleggsinvestering og lukrativ investering kommet inn i bildet: skriv inn kryptovalutaer.

Kryptovalutainvesteringer: For de som ikke vil legge alle eggene sine i én kurv

En av de største fordelene med investeringer i kryptovaluta er at den kobler lommeboken fra reservemyntene dine. For eksempel, hvis du bor i Storbritannia, er du pålagt å ha aksjer i britiske selskaper i pensjonsporteføljen din, hvis du er i aksjer. Hva vil skje med lommeboken din hvis det britiske pundet krasjer? Og gitt dagens flyktige politiske scene rundt om i verden, er ingenting sikkert.

Derfor gir kryptovalutainvesteringer mer mening. Med digitale valutainvesteringer skaper du effektivt en kurv av digitale valutaer, som fungerer som en effektiv sikring, eller sikker innsats, mot svakhet i reservevalutaen.

Den gjennomsnittlige investoren bør allokere bare en liten del av pensjonsmidlene sine til krypto, på grunn av volatiliteten. Men volatilitet kan gå begge veier: tenk helseaksjer på 1950-tallet og teknologiaksjer på 1990-tallet. De første smarte investorene var de som gjorde det stort.

Ikke fall bak eller gå glipp av noe. Inkluder krypto i eiendelene dine for å begynne å bygge en virkelig diversifisert portefølje.

Cracking the Wall – Bygg opp din tillit til kryptovalutaer

En av de største og viktigste hindringene som de fleste førstegangskrypto-investorer møter, er at de ikke kan stole på digitale valutaer. Mange, spesielt folk som ikke er teknisk kunnskapsrike eller nærmer seg pensjonisttilværelsen, skjønner ikke hva kampanjen handler om. Dessverre innser eller verdsetter de ikke det uendelige potensialet til kryptovaluta.

Realiteten er at: kryptovalutaer er en av de mest pålitelige eiendelene, støttet av den nyeste teknologien. Blockchain-teknologien som driver digitale valutaer gir mulighet for umiddelbare og uutslettelige transaksjoner uten krav om tredjepartsverifisering. Det er et peer-to-peer-system som er fullt åpent og opererer etter avanserte kryptografiske prinsipper.

Pensjonsplanleggingsfond bør arbeide for å avmystifisere kryptovalutaer

For å bygge tillit og få folks støtte, må pensjonsplanleggingsfond utdanne investorer om det endeløse potensialet til kryptovalutaer. Det er derfor de trenger avanserte analyser for å hjelpe dem med å gi pålitelig risikoanalyse, risiko-/avkastningsmålinger og anslag.

I tillegg kan investeringsselskaper etablere spesialiserte kryptovalutarådgivningstjenester for å hjelpe og veilede nye investorer. I de kommende årene kan du forvente å se fremveksten av flere AI-baserte smarte rådgivere, som vil hjelpe til med å beregne de riktige investeringene basert på en persons tidshorisont, risikotoleranse og andre faktorer.

Menneskelige rådgivere kan jobbe sammen med disse smarte rådgiverne og gi kundene personlige konsultasjoner og andre forslag når det er nødvendig.

Behov for mer synlighet og omfattende kontroll

Pensjonsinvestorer som ønsker å legge til kryptovaluta til aktivaporteføljen deres, trenger mer kontroll og synlighet når de eksperimenterer med denne nye eiendelen. Se etter plattformer som lar deg kombinere alle eiendelene dine på ett sted. En integrert løsning som lar deg administrere og balansere alle dine eiendeler, inkludert tradisjonelle som obligasjoner og aksjer, med nye aktivaklasser som kryptovaluta-lommebøker.

Å ha en så bred plattform som støtter alle eiendelene dine, gir deg helhetlig porteføljeanalyse, og hjelper deg å ta bedre, mer informerte beslutninger. På denne måten når du raskere sluttmålet om å spare til målene dine.

Se etter investeringsplanleggingsportaler som også tilbyr tilleggsfunksjoner som vanlige kryptovalutabidrag med planlagte eller uplanlagte intervaller.

Fremskritt innen støtteteknologi for investering i kryptovaluta

Investering i kryptovalutaer vil bli mainstream først når støtteteknologien gjør det mulig for investorer å handle mynter jevnt, selv for nye investorer som ikke kjenner kunnskapen. Det må være mulig å bytte en digital valuta mot en annen, eller til og med for fiat-valutaer og andre ikke-tokeniserte eiendeler. Når dette er mulig, vil det fjerne mellommenn fra ligningen, og dermed redusere kostnader og tilleggsgebyrer.

Etter hvert som teknologiene som støtter kryptovalutainvesteringer og handel modnes, vil verdien av digitale valutaer øke ytterligere, ettersom valutaen blir mer mainstream med bredere tilgjengelighet. Dette betyr at tidlige brukere kan få stor gevinst. Ettersom flere og flere pensjonsinvesteringsplattformer integrerer kryptovaluta, vil verdien av digitale valutaer garantert øke, noe som gir betydelige gevinster til tidlige brukere som deg.

Hvis du lurer på om det vil ta noen år før disse pensjonsinvesteringsplattformene ser dagens lys, tar du feil. Auctus er en slik portal som for øyeblikket er i sin alfafase med utgivelse. Det er den første pensjoneringslommebokplattformen som inkluderer digitale valutaer. Auctus-brukere kan få investeringsråd fra både menneskelige og AI-analyseverktøy.

For nå kan brukere spare til pensjonering ved å bruke Bitcoins, Ethereum og forskjellige andre digitale valutaer. I tillegg kan brukere benytte seg av funksjonen for automatisk rebalansering som lar dem justere porteføljen sin automatisk ved å bruke et sett med forhåndsinnstilte regler.

Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at brukere kan nå sine pensjoneringsmål raskere ved å ta smarte og hensiktsmessige investeringsbeslutninger eller beslutninger.

Siste tanker – Kryptovalutaer bør ikke ignoreres i pensjonsporteføljen din

Ja, det er sant at kryptovalutaer er svært volatile. Faktisk er det spekulasjoner på internett som antyder at «kryptovalutaer ikke er noe mer enn en bli-rik-raskt-ordning», og boblen vil sannsynligvis sprekke i nær fremtid.

Usikkerhet betyr ikke at kryptovalutaer ikke skal være en del av pensjonsporteføljen din, selv om du har en kort investeringstidshorisont. På den annen side betyr dagens prisfall på kryptovaluta i 2018 at du har en sjelden mulighet til å tjene penger.

Større tillit, helhetlige og direkte kontrollerbare investeringsstyringsevner og fremskritt innen støtteteknologi sikrer at digitale valutaer er et utmerket investeringsvalg for pensjonsporteføljen din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *