Om oss

Technology Research er et management research consulting selskap som tilbyr markedsundersøkelser og konsulentløsninger til sine kunder over hele verden, som dekker en rekke bransjer.

Kjerneverdiene i teknologiforskning er verdi, ærlighet og forståelse. Ledet av et team av dynamiske eksperter, Tilbyr Research Technology sine kunder høykvalitets markedsundersøkelser og konsulenttjenester som hjelper dem med å oppdage nye markedsmuligheter, vekstmotorer og innovative måter å fange markedsandeler på. Som et resultat fører teknologiklienten i stedet for å følge markedstrender. Ikke relatert til arv, Utnytter Techskys banebrytende forskningsmodell sine års forskningserfaring og utvidet bruk av teknologi som innovasjonsmotorer for å levere unik forskningsverdi. Presentert som et alternativ til tradisjonell markedsundersøkelse, gir teknologiforskningsrapporter ikke bare data og kunnskap, men fremhever også ideer i et mer praktisk og interaktivt format for sine kunder.

Forskningsteknologi har som mål å hjelpe kunder over hele verden med å møte deres unike markedsundersøkelsesbehov ved å gi dem omfattende verdiskapende løsninger og profesjonelle markedsanalysetjenester. Teknisk Forskning har de beste bransjeanalytikerne og konsulentene som rådgiver og hjelper kundene med å møte deres behov for markedsundersøkelser og full service.

Ledende organisasjoner bruker teknologiforskning for å oppnå strategiske forretningsmål og ta informerte forretningsbeslutninger.

Misjon og visjon

 Å tilby markedsundersøkelser og konsulenttjenester av høy kvalitet i vanskelig tilgjengelige målmarkeder og bli den mest pålitelige partneren for konsulenttjenester basert på vitenskapelig forskning

Etikk Av Kvalitet

* Kvalitet-sikre kun kvalitet i alt vi gjør

* Ærlighet-sett de høyeste standarder for ærlighet som kundene verdsetter

* Personvern-for å øke sikkerheten og dataoverensstemmelsen til det høyeste nivået i bransjen