Pengemodalitet ved inngangsdør

Av | mars 6, 2023

Dette er en veldig enkel metode å implementere. Hvis du vil at det skal skje, er det en engangsmodalitet – du gjør det og glemmer det. Du kan gjøre det igjen hver vår, midtsommer eller fullmåne hvis du vil. Eller du kan gjøre det en gang, og glemme det. Det du legger inn i denne modulen er med vilje mens du jobber.

Kunsten og praktiseringen av Feng Shui er forvirrende og ukjent i begynnelsen. Det er mange måter å nærme seg emnet på og det er mange utøvere som tolker og anvender Feng Shui på sin egen unike måte. I utgangspunktet er Feng Shui opptatt av hvordan energi blir rettet, isolert og kapitalisert basert på visse baguas eller områder av hjemmet ditt. Teorien er at ved å endre hvordan energi overføres og strømmer gjennom hjemmet ditt, vil du også begynne å endre din egen energi.

Hva kommer inn i huset ditt gjennom inngangsdøren din? Hvor mye energi slipper du inn i boarealet ditt? Denne unike praksisen vil hjelpe deg med å kanalisere energien til velstand og rikdom inn i hjemmet ditt. Selv om mange feng shui-eksperter støtter denne metoden, foreslår jeg noen forberedelser før du gjør det.

I utgangspunktet legger du ni mynter under velkomstmatten ved inngangsdøren din. Myntene kan være løsepenger, sølvdollar eller en blanding av gamle mynter. De danner et V-mønster, fire på den ene siden og fire på den andre. Den niende mynten er plassert på toppen av denne pyramiden. Toppen av pyramiden vender mot døren din, den brede siden av pyramiden vender utover. Dette skjemaet er ideelt for å kanalisere og kanalisere mangfold og rikdomsenergi til personen(e) du ønsker velkommen inn i hjemmet ditt.

ikke mer. Hvis du vil, kan du gjøre litt forberedende arbeid.

a) Plasser myntene i en kopp eller bolle med havsalt eller koshersalt over natten. Dette frigjør all energien som er bygget opp på myntene fra de tidligere eierne.

b) Velsign myntene før du legger dem under døren din. Sett intensjonen for at overflod og rikdom og økonomisk frihet skal strømme inn i deg med disse myntene.

ikke mer! En enkel teknikk for å bringe energien av overflod og rikdom inn i hjemmet ditt.

stor klem,

J. Henry

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *