Praktiske tips om hvordan du handler kryptovalutaer

Av | mars 8, 2023

I en tid nå har jeg fulgt nøye med på ytelsen til kryptovalutaer for å få en følelse av hvor markedet er på vei. Rutinen som grunnskolelæreren min lærte meg hvor du våkner, ber, pusser tennene og spiser frokost har endret seg litt for å våkne, be og så gå til nettet (begynner med coinmarketcap) bare for å vite hvilke kryptoaktiva som finnes i den. det røde

Starten på 2018 var ikke hyggelig for altcoins og tilhørende eiendeler. Dens ytelse ble hemmet av bankfolks hyppige syn på at kryptoboblen var i ferd med å sprekke. Imidlertid «HODLing» ivrige tilhengere av kryptovalutaen, og sannheten er at de høster mye.

Nylig nådde Bitcoin nesten $5000; Bitcoin Cash nærmet seg $500, mens Ethereum fant fred ved $300. Så godt som alle mynter ble slått bortsett fra nykommerne som fortsatt var i spenningsfasen. I skrivende stund er Bitcoin tilbake på sporet og handles for $8900. Mange andre kryptoer har doblet seg siden opptrenden begynte, og markedsverdien er på 400 milliarder dollar fra en nylig topp på 250 milliarder dollar.

Hvis du sakte varmer opp til kryptovalutaer og ønsker å bli en vellykket trader, vil følgende tips hjelpe deg.

Praktiske tips om hvordan du handler kryptovalutaer

• Start beskjedent

Du har hørt at prisene på kryptovaluta skyter i været. Du har sikkert også fått nyheten om at denne opptrenden kanskje ikke varer lenge. Noen kritikere, for det meste anerkjente bankfolk og økonomer, har en tendens til å kalle dem bli-rik-fort-ordninger uten et stabilt grunnlag.

Denne nyheten kan få deg til å investere raskt og ikke bruke moderasjon. En liten analyse av markedstrender og verdige mynter å investere i kan garantere deg god avkastning. Uansett hva du gjør, ikke invester alle dine hardt opptjente penger i disse eiendelene.

• Forstå hvordan utveksling fungerer

Nylig så jeg en venn av meg legge ut en Facebook-feed om en av vennene hans som tilfeldigvis handlet på en børs, han ante ikke hvordan det fungerer. Dette er et farlig trekk. Sjekk alltid siden du vil bruke før du registrerer deg, eller i det minste før du begynner å handle. Hvis de tilbyr en mock-konto å spille med, benytt denne muligheten til å få en følelse av hvordan brettet ser ut.

• Ikke insister på å forhandle om alt

Det er over 1400 kryptovalutaer å handle, men det er umulig å håndtere dem alle. Å spre porteføljen din over et større antall kryptoer enn du effektivt kan administrere, vil minimere fortjenesten din. Bare velg noen få, les mer om dem og hvordan du får handelssignalene deres.

• Hold deg edru

Kryptovalutaer er flyktige. Dette er hans bane og hans fortjeneste. Som trader må du forstå at ville prissvingninger er uunngåelige. Usikkerhet om når du skal gjøre et trekk gjør en til en ineffektiv trader. Utnytt harde data og andre forskningsmetoder for å sikre når du skal utføre en handel.

Vellykkede tradere tilhører ulike nettfora hvor kryptovalutadiskusjoner diskuteres om markedstrender og signaler. Selvfølgelig kan kunnskapen din være nok, men du må stole på andre handelsmenn for mer relevante data.

• Diversifisere betydelig

Nesten alle vil fortelle deg å utvide lommeboken din, men ingen vil minne deg på at du må forholde deg til mynter med reell bruk. Det er noen få elendige mynter du kan håndtere for en rask penge, men de beste kryptovalutaene å forholde seg til er de som løser eksisterende problemer. Mynter med reell bruk har en tendens til å være mindre flyktige.

Ikke diversifiser for tidlig eller for sent. Og før du gjør et grep for å kjøpe kryptoaktiva, sørg for at du kjenner markedsverdien, prisendringer og daglige handelsvolumer. Å opprettholde en sunn portefølje er måten å utnytte disse digitale eiendelene på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *