Skap rikdom ved å samle graderte numismatiske gull- og sølvmynter

Av | februar 23, 2023

Det er en måte å bygge rikdommen din på ved å samle numismatiske mynter. Min favoritt, MS70 Silver American Eagle, er det hotteste samleobjektet på markedet i dag. Det er et nytt MLM-selskap som markedsfører samleobjekter i gull og sølv numismatiske mynter kalt Numis Network.

Numis Network ble grunnlagt av Ian Cordell, Chris Kent og Jake Kevorkian. Disse tre har mange års erfaring fra direktesalgsbransjen. De har inngått samarbeid med Mike Mezack, nummer 1 selgeren av numismatiske mynter i verden. Mezack har solgt millioner av dollar i løpet av sine 20 års erfaring med salg av moderne sølv- og gullmynter. Du kan ha tatt ham sent på kvelden på hjemmenettverket. Numis Network har et mål om å bli verdens største forhandler av samleobjekter graderte gull og sølv numismatiske mynter. Å lansere Numis Network som et MLM-selskap er en annen idé for nettverksmarkedsføringsindustrien.

Dette er en unik tilnærming til nettverksmarkedsføring på grunn av følgende årsaker:

1. Alle vil samle inn penger. Hvorfor ikke gjøre det med gull og sølv numismatiske mynter?

2. Dette har faktisk aldri blitt gjort før i et MLM-selskap

3. Gründerne har faktisk bygget eller vært med på å bygge mange andre direktesalgsselskaper.

Basert på dette ser selskapet allerede stor vekst og interesse for myntinnsamlingsproduktet. Denne trenden med å samle gull og sølv numismatiske mynter er en virksomhet som brenner. Alle ser verdien av dollaren krympe og er ute etter å samle mynter som en måte å bevare og skape rikdom for fremtiden. De som er interessert i MLM tar i bruk eller prøver å adoptere strategiene til de velstående.

Det er fire strategier som de velstående praktiserer regelmessig. De er:

1. Lag flere inntektsstrømmer

2. Tjen på andres innsats

3. Opprett og samle eiendeler

4. Utnytt mulighetene før alle andre

Å bli en del av Numis Network-teamet er en måte å starte en myntinnsamlingsvirksomhet som kan hjelpe deg med å skape, samle og bevare rikdom ved å bruke de velståendes fire strategier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *