Tips for å bygge hjemmelaget myntsortering

Av | februar 8, 2023

Har du mange mynter? Det kan være irriterende å telle det. Å ha din egen myntsorterer vil være en god idé. Du kan også enkelt lage den selv. Du kan få materialet til ditt behov ved å bruke plastboksene. Du kan få dem fra kontorrekvisitabutikken eller husvarebutikkene.

Din hjemmelagde myntsorterer vil kunne sortere den blandede mynten for deg. Du trenger bare å legge dine blandede mynter i og riste boksene. Myntsortereren vil sortere myntene dine direkte mellom boksene basert på valør. Deretter vil den legge myntene i innpakningen slik at du enkelt kan ta den med til banken. Så, hva må du gjøre for å lage det?

Trinn én: velg borekronene

Du må lage borkronen som er litt større enn kronen, en som er litt større enn kronen, en som er større enn en nikkel og en annen som er litt større enn en fjerdedel.

Trinn to: skille boksene

Du må skille boksene og deretter bore dem til å være tre lange rader med seks hull for hver rad i bunnen av en boks ved å bruke kroneboret. Plasser deretter boksen på toppen av en uboret plastboks.

Trinn tre: bor en annen boks

Ta en annen boks og bor den til å være tre lange rader med seks hull i hver rad inn i bunnen av boksen ved å bruke penny bor. Monter den deretter i kroneboksen. I mellomtiden, for penny og kvartal, kan du gjenta dette trinnet. Likevel, for nikkelboret, må du montere boksen i penny-boksen.

Trinn fire: legg til mynter på toppen av boksene

Du kan nå prøve myntsortereren å fungere ved å legge myntene til toppen av boksene og riste dem fra side til side. Du vil se at de mindre myntene kan falle gjennom hullene i toppboksen. Mens du rister boksen, vil hver mynt sorteres gjennom hullene i hver boks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *