Titan 1000 XD metalldetektor gjennomgang

Av | februar 13, 2023

Denne gjennomgangsmetoden er en ny tilnærming for meg. Jeg la denne maskinen i hendene på Shelly, en elleve år gammel. Jeg brukte bare fem minutter på å gi henne noen grunnleggende instruksjoner om bruk av metalldetektorer, identifisering og gjenopprettingsteknikker og slapp henne (med to andre barn utstyrt med Fisher og Garrett oppstartsenheter) på et kvart mål stort lekeområde bak en kirke. Før vi deler de bemerkelsesverdige numeriske funnene Shelly oppnådde, la oss undersøke Titan 1000 XD.

Titan 1000 XD er annonsert som en 4-i-ett-detektor, og med god grunn. For det første har den automatisk tuning. For det andre har den automatisk bakkebalanse. For det tredje har den automatisk toneteknologi og for det fjerde har den automatisk målidentifikasjon. Den kan brukes til å finne alle typer skatter, men jeg føler den egner seg best som en oppstart myntskytingsenhet. De automatiske forhåndsinnstilte funksjonene gjør den til en ekte slå på og gå-detektor. Den har også en brukerdybdejustering som er god for opptil seks tommer dyp i trinn på to tommer (2,4,6). Dette betyr ikke at instrumentet bare vil finne ting opp til seks tommer. Faktisk gravde jeg opp gjenstander i myntstørrelse på opptil 10 tommer. Titan er en del av den nye teknologien hobbymaskiner som er svært attraktive, lette og brukervennlige. De er bare merkbart lavere priset enn oppstartsenhetene til de fire store amerikanske produsentene og ser ikke ut til å være sterke og holdbare maskiner for jakt i ulendt terreng. Utseende kan imidlertid være villedende. Dette er en fin, god dybdemaskin som vil finne mye skatt. Som jeg nevnte tidligere tok jeg tre ungdommer med ut i omtrent en time og femten minutter til et lekeområde bak kirken for å teste Titanen og sammenligne den med to andre enheter også.

Shelly brukte Titan 1000 XD, Kevin brukte en Garrett Ace 150, og Cage brukte en Fisher 1212X. Området som ble jaktet på ble brukt til påskens metalldeteksjonssatsing med over $250,00 i amerikanske mynter begravet. Barnejakten på påskesøndag dukket opp godt over $200,00 i mynter med muligens tre hundre mynter som fortsatt var begravet i området med de fleste mynter begravet bare et par centimeter dypt for denne skattefunnsatsingen. Jeg ga de tre de fem minutters treningsinstruksjonene før jakten og løsnet dem. De hadde det kjempegøy med å finne myntene, og jeg ble overrasket over resultatene. Kevin fant 45 mynter på totalt $4,59 cent (11 kvartaler, 10 dimes, 15 nikkel, 9 pennies) ved å bruke Garrett. Cage fant 65 mynter til sammen $7,92 (23 kvarter, 15 dimes, 10 nikkel, 17 pennies) ved hjelp av Fisher. Shelly blåste bort begge guttene og fant 110 mynter på til sammen $11,38 (32 quarters, 20 dimes, 20 nikkels, 38 pennies) med Titan. Det er å finne bedre enn 1,5 mynter per minutt. Alle tre er nybegynnere på å bruke detektorer og Kevin er den eneste av de tre som eier en detektor. Han vant Garrett 150 i januar fra en barnekirkekonkurranse. Han er en veldig stolt 2. klassing. Enhver skattefinner ville være stolt av Shellys resultater. Å finne $10,00 i timen er ikke slitsomt. Hun fant enkelt med Titan 1000 XD og fant nøyaktig dobbelt så mange mynter som guttene. For å forsikre meg om at testprosessen var nøyaktig når det gjelder mynter som ble funnet, spraymalte jeg den ene siden av alle de 2500 myntene som ble begravet for påskens skattejakt. Det er nå mindre enn 80 begravde mynter igjen fra den kampanjen til påske, og Kevin vil få muligheten til å finne resten på egen hånd.

Titan 1000 XD, produsert av et Texas-selskap, presterte eksepsjonelt i denne barnesatsingen, og Shelly visste hva hun gravde nesten hver gang en mynt ble hentet. Noen mynter begravd tett sammen ga henne feil avlesning. Jeg vil anbefale denne detektoren uten forbehold for en ny hobbyist eller som en morsom maskin for veteranen også. Her er å «grave det»!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *