Utvikleren av Lightning Network

Av | mars 24, 2023

Lynnettverket er et lag som eksisterer på toppen av bitcoin. Det er den siste oppfinnelsen som utvikles av bitcoin-fellesskapet. Dette laget kan brukes som betalingsprotokoll. Dette er mulig på grunn av evnen til å transportere verdien din gjennom mennesker. Det er klart at bitcoin vil bli et transportlag og et applikasjonslag.

Lightning Network har blitt applaudert av mange for sitt potensial til å løse bitcoins skalerbarhetsproblem. Den oppnår dette ved å aktivere transaksjoner mellom deltakende noder. I tillegg har det blitt reist bekymringer om lesbarhet og viktigheten av å lære folk om bruken av kryptovaluta. Det hevdes at opplæringen vil gå langt i å sikre at de involverte i kryptoverdenen er godt informert om deres aktiviteter. På dette grunnlaget er COINBASE en plattform som rekrutterer og trener tradere og forbrukere i bruk av kryptovaluta. Denne artikkelen gir deg informasjon om rekruttering på Lightning-nettverket, et lag på toppen av bitcoin.

Coinbase sine aktiviteter inkluderer salg og kjøp av kryptovalutaer. De innebærer også å tilby sikker lagring. Siden Lightning Network er en ny funksjon i kryptoverdenen, er det viktig at alle interesserte parter har en god forståelse av driften. Nettverket har et system kjent som peer-to-peer som har muligheten til å foreta mikrobetalinger. I hovedsak fungerer peer-to-peer-systemet med digital kryptovaluta gjennom et nettverk av kanaler uten å etterlate midler i tredjeparts varetekt. Det er også viktig å merke seg at Lightning Network først og fremst er basert på betalte kanaler. Dette var en idé lånt fra Satoshi Nakamoto, grunnlegger av bitcoin.

Hvordan nettverket fungerer

Nettverket fungerer ved at to personer kan legge noen bitcoins inn i en multisig-adresse. Partene signerer deretter transaksjonene. Disse transaksjonene har muligheten til å endre mengden bitcoins hver part kan løse inn for. Hver av partene har imidlertid muligheten til å stenge betalingskanalen når som helst. Den siste signerte transaksjonen som inneholder de mest oppdaterte saldoene for begge parter, utstedes og legges til bitcoin blockchain. Bitcoin blockchain er en kontinuerlig voksende liste over poster som er koblet og sikret ved hjelp av kryptografi. Denne listen kalles blokker. Den fremhever også at en blokkjede er en åpen, distribuert hovedbok som kan brukes til å registrere transaksjoner mellom to parter på en verifiserbar og permanent måte.

Utvikleren av Lightning Network lar brukere gjøre forretninger direkte uten å utstede. Åpenbart er operasjonene ganske hemmelige, siden de ikke kringkastes. Mange har funnet denne metoden for å spare tid under transaksjoner. Samtidig har metoden for å unngå utgifter knyttet til blokkjeden blitt applaudert.

Etter hvert som dagens forretningstrender utvikler seg, blir det klart at flere er interessert i kryptovaluta. Dette er absolutt en rimelig trend fordi det anslås at verdien på myntene er på vei oppover. En reell og solid kjennskap til mynter ville være av stor verdi hvis de ervervet før de blir med de som allerede er i kryptoverdenen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *