Vil kryptobasert e-handel ødelegge banknæringen i dinosaurstil?

Av | februar 22, 2023

Bank, slik vi kjenner det, har eksistert siden de første valutaene ble preget – kanskje til og med før det, i en eller annen form. Valuta, spesielt mynter, vokste ut av skatten. I de tidlige dagene av antikke imperier kan årlig beskatning på én gris ha vært rimelig, men etter hvert som imperier utvidet seg, ble denne typen betaling mindre ønskelig.

Siden Covid-situasjonen har det imidlertid ikke bare virket som om vi flyttet til et «kontantløst» samfunn (som hvem som ønsker å håndtere potensielt «skitne penger» i en butikk), og med «kontaktløse» kredittkorttransaksjonsnivåer nå økt til £ 45, og nå blir til og med små transaksjoner akseptert, som en dagsavis eller en flaske melk, betalt med kort.

Visste du at det allerede er over 5000 kryptovalutaer i bruk, og av dem har Bitcoin høyt på listen? Spesielt Bitcoin har hatt en svært flyktig handelshistorie siden den ble opprettet første gang i 2009. Denne digitale kryptovalutaen har sett mye action i sin ganske korte levetid. Bitcoins ble opprinnelig handlet for nesten ingenting. Den første reelle prisøkningen skjedde i juli 2010 da verdsettelsen av en Bitcoin gikk fra rundt $0,0008 til i området $10 000 eller mer, for en enkelt mynt. Denne valutaen har sett noen store rally og krasj siden den gang. Men med introduksjonen av det som kalles «stabile» mynter – de som støttes av amerikanske dollar, eller til og med gull, kan denne kryptovalutavolatiliteten nå bringes under kontroll.

Men før vi utforsker denne nye formen for kryptobasert e-handel, som en metode for å kontrollere og bruke våre eiendeler, inkludert våre «FIAT»-valutaer, la oss først se på hvordan bankene selv har endret seg de siste 50 årene eller så.

Hvem husker den gode gamle sjekkboken? Før bankdebetkort kom, i 1987, var sjekker den viktigste måten å overføre eiendeler med andre, i kommersielle transaksjoner. Så med bankdebetkort, sammen med minibanker, ble det mye raskere å få tak i ens FIAT-eiendeler, og for kommersielle transaksjoner på nettet.

Problemet som alltid har vært tilstede med banker, er at de fleste av oss trenger minst 2 personlige bankkontoer (en brukskonto og en sparekonto), og en for hver virksomhet vi eier. Også, å prøve å flytte penger fra bankkontoen din «raskt» for å si en destinasjon i utlandet, var omtrent som SWIFT!

Det andre problemet var kostnadene. Ikke bare måtte vi betale et vanlig servicegebyr på hver bankkonto, vi hadde også et stort gebyr å betale for hver transaksjon, og selvfølgelig ville vi i svært sjeldne tilfeller ikke få noen verdifulle renter på penger i vår Current Regnskap.

På toppen av alt det, Over natten Ved å handle, hver natt, ved å bruke ekspert finanshandlere (eller, sistnevnte kunstig intelligens (AI) handelssystemer), ville alle VÅRE eiendeler bli handlet, og med stordriftsfordelene, bankene ble en stor inntjener på våre eiendeler – men ikke oss! Ta en titt på den potensielle virksomheten som kan gjøres fra «OVERNIGHT Trading».

Så, for å oppsummere, ikke bare krever bankene en høy avgift for å lagre og flytte våre eiendeler ved bruk av smarte handelsteknikker, de tjener også store penger på å handle pengene våre på Overnight-kretsen, noe vi ikke ser noen fordel for .

Det andre poenget er – stoler du på banken din med alle eiendelene dine?

Hva med hva Bank of Scotland, som var THE Scotland National Bank, nå skyldt av Lloyds Banking Group, nylig har blitt stemplet, i en pressemelding fra september som sa «Lloyds Bank Asset Frauds – The Most Serious Financial Scandal of Modern Times.»

Hvorfor ikke Google det nettstedet, og deretter bestemme deg selv?

Så, la oss nå ta en titt på hvordan et kryptobasert e-handelssystem skal fungere, og hvordan fordelene som bankene nøt med VÅRE penger, kan bli et stort profittsenter for eiendeler – USA!

hvor 10th Oktober 2020 lanseres et stort nytt kryptobasert e-handelsselskap – FREEBAY.

Kort fortalt er FreeBay, basert i Sveits, et selskap som inkorporerer sin egen Blockchain-teknologi, med sin egen SAFE Crypto Coin (Basert på V999-teknologi), og gjør det mulig for medlemmene å overføre sine FIAT-eiendeler til Gold Bullion, noe som fjerner behovet for å involvere enhver BANK .

V999: digitalt gull styrket av blokkjeden; en digital token, støttet av fysisk gull V999 Gold (V999) er en digital ressurs. Hvert token er støttet av en tiendedel av en fin gram gullbarre, lagret i hvelv. Hvis du eier V999, eier du det underliggende fysiske gullet, holdt i varetekt. På toppen av det kan FreeBay-medlemmer kjøpe pakker som inkluderer kraftige automatiske intelligensbaserte handelsroboter.

Så nå kan du ikke bare oppnå total uavhengighet fra en standard BANK, men du kan også handle, som bankene, dine digitale gulleiendeler, i form av V999 Crypto-tokens, på OVERNIGHT-systemene, bare nå får du, eiendelsinnehaveren, belønningene, ikke bankene.

Men det er enda en stor fordel ved å handle med V999-tokens. Som du ville være Generisk eieren av tokenet, så, i likhet med bankene, belastes et transaksjonsgebyr hver gang et V999-token omsettes (dvs. selges), for eksempel for å kjøpe Bitcoin, eller en annen kryptovaluta. Hver gang en transaksjon finner sted, får den generiske eieren av V999-tokenet en liten prosentandel av denne avgiften.

Merk at når en handel finner sted, og et V999-token er solgt, i bytte for for eksempel Bitcoin, eller en hvilken som helst annen kryptomynt, betales en liten prosentandel av transaksjonsgebyret til GENERISK EIER av det tokenet (dvs. DEG). Fordi Freebays mål er å gjøre V999 Token til en av de mest ettertraktede sikre kryptomyntene, selv etter at Tokenet ditt er solgt til en annen Trader, siden du fortsatt er Generisk eier av V999 Tokennår det tokenet handles av en annen trader, det er deg – den generiske eieren av det tokenet som får utbetalt handelskommisjonen.

Dette kunne ikke bare skape en stor Passiv inntekt for deg, for livet, men er villig for dine etterkommere – og ikke en konvensjonell bank involvert noe sted.

Så jo flere V999-tokens du kjøper og kommer i sirkulasjon, jo større og bedre med din gjenværende inntekt – for ikke bare livet ditt, men sannsynligvis for dine pårørende – kan det bli en realitet.

Interessert nok til å finne ut mer? Klikk så her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *