Virtuell assistent tips for å lykkes

Av | februar 21, 2023

Virtuell assistent tips for å lykkes

Virtual Assisting har blitt en av de mest spennende og givende hjemmebaserte virksomhetene. For et privilegium det er å være en del av en slik evolusjonær industri som kontinuerlig vokser og tilbyr nye muligheter og belønninger for de som kommer inn i bransjen og de veteranproffene også. Markedsføring av Virtual Assistant-bedriften din kan være et givende eventyr, som gir deg permanent klientell og ekstra fortjeneste.

Her er noen ideer du kanskje vil utforske:

Tips #1 — Legg til en PS til signaturlinjen din: Vi vet alle hvor viktig den signaturlinjen er for bedriftens suksess. Her er en enkel måte å gjøre det enda mer lønnsomt på – legg til en PS i e-postmeldingene dine. Du kan tilby kundene dine ytterligere rabatter eller gi dem beskjed om en ny tjeneste. Har du nettopp fått et nytt VA-sertifikat? Fortelle dem! Dette kan være en perfekt mulighet til å tutte litt på hornet.

Tips 2 – Lær av proffene: Søk kontinuerlig etter nye og verdifulle nettsteder som tilbyr tips om markedsføring. Det er proffer der ute som spesialiserer seg på markedsføring. La dem veilede deg til å tjene mer. For eksempel, nylig fant jeg denne siden – thewebmuse.com. Den har fantastiske markedsføringstips, spesialrapporter du kan motta for så lite som $9,95, rimelige teleklasser om markedsføring og et månedlig nyhetsbrev, «The Museletter.» Jeg kunne fortsette, men sjekk det ut selv og se hvordan du også kan tjene på det.

Vær en mentor. Jeg vet at en av måtene jeg faktisk har økt virksomheten min på, er å veilede andre og bygge nettverk med andre. Ethvert nettverk er verdifullt, og når du veileder blir du en ekspert samtidig som du hjelper andre.

Tips 3 – Marked med godteripapir eller forretningsmagneter: Gjør noe annerledes med markedsføringen din. Godteripapir kan være en perfekt måte å vise kundene dine unike og fange oppmerksomheten deres. Du kan få firmanavn og logo trykt på dem. Hvis du besøker lokale kunder, lag en «liten pakke» med kaffe/te, din godteri med logoen din på, kanskje en personlig penn, og selvfølgelig flere visittkort. Lever det av hos nye bedrifter i ditt område. Hva med legen som nettopp byttet sted eller den nye advokaten som nettopp ble ferdig med jusstudiet? Du kan også sende disse ut og er ikke begrenset til lokale kunder.

Magneter er utmerkede markedsføringsverktøy. VistaPrints tilbyr dem til svært reduserte priser og de matcher visittkortet ditt. Jeg sender en med til alle mine kunder og i porteføljen min til kunder som allerede har meldt interesse for tjenestene mine. Dette legger bare til den ekstra salgsfremmende fordelen jeg føler.

Tips nr. 4 – Marked til dine eksisterende kunder: Dine eksisterende kunder vet allerede hvilken type arbeid du gjør. Men markedsføringen din trenger ikke å stoppe der. Fortell dem kontinuerlig om nye tjenester eller funksjoner. Send ut et nyhetsbrev eller til og med ukens tips for å holde navnet ditt foran dem. Og når var siste gang du ringte dem og spurte: «Hei, hvordan har du det? Hvordan går det?» Personlig kan «Hva har skjedd»-oppringingen gjøre et veldig gunstig inntrykk

Tips 5 – Vis tips på nettstedet ditt: En av måtene å bevise ekspertisen din på er å føre opp på nettstedet ditt de tingene du vet. Dette viser dine kunder og potensielle kunder at du vet hva du snakker om. På begge nettstedene mine har jeg gjort dette med stor suksess. På Virtual Word Publishing, http://www.virtualwordpublishing.com, inkluderer jeg også en fullstendig liste over ressurser, slik at andre kan finne informasjon på nettstedet mitt som de trenger. Dette trekker dem til nettstedet mitt, og mens de er der, får de forhåpentligvis lyst til å gjøre forretninger med meg.

Markedsfør veien til suksess i virksomheten din! Se hvordan å gjøre ting litt annerledes kan gjøre en stor forskjell. Og til slutt, nyt markedsføringen din. Når kunder ser at du liker det du gjør, ønsker de å gjøre forretninger med deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *