Work From Home Guide: Velge freelancing som en karriere

Av | februar 18, 2023

Har du allerede prøvd å risikere din tid, penger og innsats bare for å nå ditt eget mål? Sannsynligvis har noen av oss gjort det, men fortsatt ikke fått det resultatet vi ønsket. Vi drømmer alle om at vi kan reise og nyte livets gave som Gud har gitt. Er det ikke vakkert hvis vi kan dele mer tid og ha hyggelige øyeblikk med våre kjære? Ja, jeg vet hva du tenker akkurat nå. Iveren og besluttsomheten om at drømmene dine en dag endelig vil gå i oppfyllelse.

Per nå er fattigdom fortsatt synlig i vårt land. Mange familier opplever sult på grunn av arbeidsledighet. Det er nyutdannede som ikke klarer å oppnå yrket sitt på grunn av høy konkurranseevne. Hver dag lider vi i trafikken bare for å komme til kontorene våre. Dette er situasjonene vi ikke har råd til å sette til side. Men vi filippinere er født med et modig hjerte og kloke instinkter. Så mange strategier ble utført bare for å overleve.

Kanskje noen har prøvd å søke «hvordan tjene penger raskt» eller «hvordan tjene penger på nett» på internett. Og gjett hva? Det fører deg til det de såkalte «freelancing». Det er også kjent som jobb hjemmefra. I følge BusinessDictionary betyr frilans å jobbe på kontraktsbasis for en rekke selskaper. Det er noen fordeler du kan nyte som frilanser.

Fordeler med frilansing

Fri fra kontorslaveri

Du kan endelig gå ut av den tradisjonelle jobben fra kontorjobben. Du kan jobbe i komforten av hjemmet ditt. Fri fra reglene som kveler oss som ansatt.

Selvledelse

Du kan administrere tiden din mer hvis du jobber hjemmefra. Du kan opprettholde et balansert liv mellom jobb og for familien.

Helsekontroll

Du er mindre sannsynlig å bli syk siden du håndterer klientene eksternt. Du trenger ikke å håndtere trafikken hver dag eller møte det raskt skiftende været i landet vårt.

Høyere lønnssats

De fleste av oss vurderer arbeidet basert på lønn. Med freelancing kan du tjene dollar som kan komme deg som person med ønskede behov så vel som din familie til gode.

Er du ikke forelsket? Du kan starte frilansing som deltid for ekstra inntekt eller gjøre det som en heltidsmulighet. Men du må først vurdere hvordan du forbereder deg på den nye valgte karrieren.

Forberedelse til frilansjobb

Gjør en investering

Som nevnt tidligere, må du risikere penger og innsats for denne jobben. Datamaskin og pålitelig internett er et must. Det vil gagne deg til slutt, bare husk hva målene dine er.

Forbedre engelskkunnskaper

Kunder trenger en person med gode muntlige og skriftlige engelskkunnskaper. Du kan kjøpe en ordbok for større ordforråd. Prøv å lese bøker og se Hollywood-filmer. Å være bevisst på grammatikken din er også viktig, så ikke la det ligge bak deg.

Gjør deg klar

Her kan du møte nye ting eller ny kunnskap. Du må være åpen og prøve å utforske. Læring er evig, så gjør deg klar til enhver tid.

Ferdigheter du må ha

For eksempel har de som jobber i BPO-selskaper allerede ferdighetene til å yte kundeservice. Så ferdigheter eller ekspertise er avgjørende siden du skal jobbe med kundene. Husk at selvtillit til å gjøre jobben bygger tillit og gode relasjoner.

Interessert i å lære nye ferdigheter til lavest mulig pris? Opplev kurset som kan utvikle deg som fagperson. Lagt til en coach som var en topprangert frilanser i Upwork. Jeg var et av produktene til akademiet. «Ikke vent på en mulighet. Skap den.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *